Mi ez?
A nemalvás-verseny célja, hogy minél tovább ébren maradj, s közben weblogban tudósíts aktuális gondolataidról.
Ez a 8. verseny, és ezen az oldalon fogok közvetíteni aktuális tevékenységeimrõl és gondolataimról. A nemalvással kapcsolatos infókat elérheted ViDe0 lapján. Ez lesz a 3. verseny amin indulni fogok, most is próbálok minél tovább fent maradni, növelni az eddigi rekordomat. Remélem sikerül . .


Most keltem fel nemrég, ( 20 : 45 van ) hogy írjak pár sort végül a versenyrõl. Ezt a versenyt is, csakúgy mint a múltkor jó kezdtem, viszonylag idõben reggel 6 : 30 -kor, és jó volt látni hogy többiek elõtt vagyok pár órával. Az elsõ nap nem volt gondom, rendesen írtam a blogot, a másodiknap is vhogy így, csináltam a dolgaimat, közben váltakoztak a mélypontok a hullámok volt amikor éberebb volt amikor fáradtabb voltam. Ahogyan észrevettem a legfáradtabb mindíg éjszaka voltam, a nappalokat könyebb volt átvészelni de változó volt, tehát nem tudtam elõre mikor jöttek a fáradtabb órák, csak ki ki kellett bírni õket. Általában fent voltam IRC -en, sõt a verseny alatt végig és nem volt áramszünet sem mindig fent tudtam lenni, a szerverek is jók voltak, egyszer rekonnekkteltem. Egyedül akkor ijdetem meg a verseny folyamán, amikor ViDe0 félreértett egy beszélgetést és majdnem kiestem akkor majdnem kihúzott, de szerencsére sikerült tisztáznom a dolgot a csatin töbiekkel is, erre pl jo vólt az IRC, mert tudtunk egymással beszélni, tudtuk egymást figyelni. A blogban benne van amikor mit csináltam, késõbb szerintem jó lesz majd visszolvasni hogy miket is csináltunk ; ) A rekordomat sikült megdöntenem, a 45 : 10 -et, mostmár 52 : 30 perc a rekordom, ennyivel sikerült tovább fentmaradni a múltkori óta.. Önszántambol fejeztem be, nem aludtam el, mert már nem bírtam volna tovább. Élveztem a versenyt, jó hogy beneveztem, ha lesz még majd verseny, majd azokon is részt fogok venni ha minden jól megy. Összesítve ez volt a 3. versenyem és Július 8 -a reggel 6 : 30 -tól Július 10 -e délelõtt 11 : 00 -ig voltam fent, összesen 45 : 30 percet. Ennyi, ezzel lezárnám a mostani versenyt, majd a következõn már biztos több lesz ; )) THX.[2005. Július. 10.]
[ 11 : 00 ]

Na én azt hiszem befejezem, mert le vagyok fáradva, szükségem van némi alvásra már több mint 2 naja nem aludtam. A kitûzött cél végülis meglett, a következõn biztos még ettõl is nagyobb eredményre fogok pályázni. Jó volt a verseny, élveztem, a többiek kicsit hamar kihulottak ; )) További jó versenyzést a még bent lévõ embereknek. Utolsó adat nálam asszem az 52 óra 30 perc. Script alapján is. ; ) THX.

[2005. Július. 10.]
[ 10 : 35 ]

Nemrég esett az esõ, jó a levegõ kint. Akkor már csak 3 -an vagyunk ? Jól elhulottak a többiek.

[2005. Július. 10.]
[ 9 : 05 ]

Heyy, megvan több mint 50 óra. Nos, végülis ez egy verseny ( vagy játék ) is tul képpen ahol mások is részt vesznek. Szóval nekem már megvan a mostanra kitûzött cél az 50 óra, ettõl még lehet több persze ha birom, sõt nem is szabad abbahagynom, ki tudja mikor lesz következõ alkalom meg hogy egyáltalán fent tudok -e lenni. Most kell kihasználnom hogy elõnyöm van éshogy birom még. Leszámítva a gyomorrontásomat jol vagyok de épp elég baj ez mert sûrûn járok WC -re, hányingerem van / volt, szédültem. Még néha most is. ViDe0 szólt hogy ha már csak 3 -4 -en vannak versenyben akkor az ébrenlévõknek másfél óránként blogolniuk kell. Egyébként mostmár csak 4 -en vagyunk: BadStyle ; dnet ; N1gh771m3R ; Squall.

[2005. Július. 10.]
[ 7 : 35 ]

A hányásomnak az oka vszeg a tegnap este / éjszaka elfogyasztott étel volt, és a hajnalban ráivott Pepsi kóla. Mind kijött belõlem, és mint már írtam a múltkori versenyen is volt egy ilyen rosszullétem. Nade sebaj, mert örülök hogy meglesz az 50 óra, aztán valószínû aludni fogok. Mivelhogy már régen aludtam és hiányzik egy kis nyugalom. Bár felmerült bennem az is hogy ne álljak meg 50 óránál hanem folytassam, csak több lehet, és még bírnám is. Még van rá 1 órám hogy meggondoljam, elvégre még 4 -en versenyben vannak.

[2005. Július. 10.]
[ 6 : 30 ]

Megvan a 48 óra, yeahh ; ))) Még 2 -t kibírok és 50, 50 volt a kitûzött cél most, amit az elõzõ versenyeken nem sikerült elérni, hát most sikerül. Mostmár nyilván több lesz mert meglesz ha minden jól megy. Egyre nõni fog a cél is mostmár, nem tudom még mikor fekszem, még fentvagyok, nagyon örülök, ql ; )

[2005. Július. 10.]
[ 4 : 00 ]

Túl képpen innen már + -ba megy a dolog, vagyis amennyit még fent maradok az lesz az új rekordom. Tényleg nem tudom meddig legyen, szeretném megcsinálni a 2 napot, esetleg többet is, ugyanakkor jó már lenne egyet aludni is ; )) De a verseny gyakorisága miatt minél tovább fent kéne lennem, és csak akkor aludni ha már kifogyott minden erõm és sehogysem birok fentmaradni. Nos ez nehéz mert a külünbözõ hullámok, fáradtság, élénkülés váltogatják egymást, vagyis néha frisebb vagyok és nem fáradt, néha teljesen elfáradt. A napszaknak is köze van hozzá, éjszaka, hajnalban nehezebb idõszak nehezebb fent lenni. Nappal sokkal könyebb fent lenni, csak az éjszakát kell átvészelni. Hagyom az alvást késõbbre, ha kibirom nappalig utána már talán könyebb lesz. Továbbra is 6 -an vagyunk játékban.

[2005. Július. 10.]
[ 3 : 35 ]

Az elõbb hánytam egyet, a fáradtságtol lett volna ? A multkori versenyen is, kísérteties pont ilyenkor hánytam hajnalban. Na, 3 : 40 - kor elérem a 45 : 10 percet, az eddigi rekordomat ; ) Kérdés hogy mennyivel döntsem meg, meddig legyek még fent . . Naigen, nem tudom még meddig leszek, ha befejezem akkor majd jelezni fogok mindenképpen, a lényeg hogy megdöntöttem magamat, de a 48 óra az odébb van. Meglátom meddig leszek még fent . .

[2005. Július. 10.]
[ 3 : 00 ]

Úgy határoztam hogy megdöntöm a múltkori rekordomat, ( 45 : 10 ) és utána megyek aludni mert nagyon elfáradtam, nem fogom tovább bírni. Bár ha azt nézzük hogy milyen ritkán van verseny, és hogy milyen közel állok a 2 naphoz, és így az 50 órához is akkor méginkább affelé hajlok hogy folytatnom kéne, de nem mert nagyon álmos vagyok és inkább kialszom magam. A következõn majd rámegyek a 2 napra meg az 50 órára, bár mosr is az lett volna kitûzve, ahh. Még meggondolhatom de már nagyon aludnék egyet.

[2005. Július. 10.]
[ 1 : 30 ]

Motorverseny edzés vége, holnap a futam meg a forma 1 -nek is. A félliteres Pepsimet meg elkezdtem inni, mert elkapott egy igen húzós alváshullám, még mindíg benne vagyok. Gondoltam hogy hajnalban nehezebb lesz ébren maradni, de már majdenm ki akartam szálni, de végül nem mert hatott a kóla és már csillapodott a fáradtságérzet. Komoly érezni benne a koffeint meghogy élénkít vmennyit. IRC -en folyamatosan megy a chat, mindíg van pár ember aki beszél, de pangás is van néha. Már több mint 40 órája nem aludtam.

[2005. Július. 9.]
[ 22 : 25 ]

A langyosvizes fürdõ jól esett, ahogy mondtam TV megy most, néha ideülök nézem csatit. Arni az elõbb köszönt el, azt mondja befejezi mert holnap el kell utaznia. Kicsit most megint félõs a helyzet mert kint megint vihar van, és nem lenne jó ha lenyomná a gépet, utálom az áramkimaradást. Az Eurosporton 23 : 00 -kor motorverseny lesz, Moto Gp, azt fogom nézni közben teát fogok inni. Yah, koffeines italt nem nagyon ittam még nagyobb mennyiségben, tegnap is pl csak egy korty Pepsi kólát. De ha szükségem lesz rá majd iszom egy pohárral, de még õgy érzem jól megvagyok élénkítõ nélkül is.

[2005. Július. 9.]
[ 20 : 00 ]

Jók ezek a nyári szalonnasütések, szeretem a hangulatukat, de tényleg. Megettem 2 kenyeret, sok hagymával meg paradicsommal, meg paprikával. ; )) Játszottam tesóm telcsijével. Megyek lepancsolok, aztán TV. Úgy gondolom hogy nem lehet baj belõle ha 4 óránként frissíteném a weblogot, elvégre fent vagyok és nem történik olyan sokminden hogy sûrûbben kéne frissíteni. Nem így van ? ; )

[2005. Július. 9.]
[ 18 : 50 ]

Na, kint szalonnasütés lesz, szóval most nem leszek egy darabig. Ha bejöttem fresselek ; )

[2005. Július. 9.]
[ 18 : 07 ]

Már csak 8 -an vagyunk versenyben, a többiek már bejezeték. Velem minden rendben, még mindíg nemalszok, állapotommal nincs gond, most nem érzem magam fáradtnak, de kicsit félek az éjszakától, a hajnaltól mert akkor szoktam kidõlni. Yahh, jön a fáradtsághullám elkap és annyi, nem lenne jó. Megpróbálom átvészelni majd nemtom még mit fogok csinálni, de le kell kötni magam. Majd kitalálom . .

[2005. Július. 9.]
[ 15 :12 ]

Na forma 1 -nek vége van, közben elmentem boltba, vettem hókristályt ( szörp, meg jég ). Megiszogattam. Most végigolvasom a blogokat, aztán megnézem IRC -et is.

[2005. Július. 9.]
[ 12 : 25 ]

Az elõbb ebédeltem, finomat, jól esett. Remélem nem túl sokat. Különben jól vagyok, többen túl vannak az egy napon. Délutáni programok közzül nemsoká lesz forma 1 - Britt nagydíj idõmérõ edzés azt nézem, aztán meg lehet elmegyek sétálni egyet. Yah, jót is fog tenni egy kis séta kiszellõztetem a fejemet. Aztán lehet írok frissítést, majd ahogy jön. Kellemes délutánt !

[2005. Július. 9.]
[ 9 : 05 ]

Telik az idõ, ideje írni egy bejegyzést, velem minden ok még nem vagyok fáradt. Kitalálok magamnak vmi -t ami leköt, majd írok refress -t.

[2005. Július. 9.]
[ 5 : 27 ]

Mire az elõzõ frissítést befejeztem már elállt az esõ, vagy csak gyengült de már nem hallani, nincs vihar. Szerencsére megúsztam az áramkimaradást. Megyek sétálok egyet itthon, pár óráig nem írok bejegyzést. Késõbb persze fresselek.

[2005. Július. 9.]
[ 5 : 20 ]

Mindjárt hajnal lesz, és kint esik az esõ, félek hogy áramszünet lesz és akkor kinyomja a gépet és restartolhatok. Nem lenne jó, elõre félek nehogy áramkimaradás legyen. Pár napja volt kisebb vihar és akkor kinyomta a gépet, most remélem megússza. Amúgy nem történik semmi érdekes, alvásmegvonás csatit figyelem, jelenleg 22 -en vagyunk fent, ebbõl 3 - 4 ember beszél aktívan a csatin. Netrádiót hallgatok, megy egész nap, változatos zenék mennek benne. Ajánlom mindenkinek, T - online netrádió !

[2005. Július. 9.]
[ 2 : 30 ]

Hogy jobban teljen az idõ ide ültem most a géphez. Végigfutottam a blogokon, látom mindenki frissíti. Nem érzem magam fáradtnak, éjfél elõtt megélénkültem, készülök a következõ fáradtsághullámra hogy átvészeljem. Nah kitalálok vmit mostanra, lefoglalom magam, megnézem mi van csatin.

[2005. Július. 8.]
[ 23 : 10 ]

Vége egy filmnek, de most box meccs lesz, megnézem azzal is megy az idõ, most nem tudok jobbat a TV -nél. Nemrég kajáltam, jól vagyok. IRC -en is mondta vki asszem, hogy máskor versenyen kívül lazán fent van 1 napig, meg tovább is és nem érez nagyobb fáradtságot, de most versenyen sokkal fáradtabb. Hát velem is így van, most sokkal fáradtabb vagyok mint máskor. Megyek vissza TV.

[2005. Július. 8.]
[ 18 : 25 ]

Továbbra is TV -t nézek, és vszeg egész este ezt fogom csinálni, de lehet éjszaka is. Ha lesz jó mûsor. Ha kezd fárasztani majd pihenek. Elõzõ versenyen mondta vki hogy a TV -zés nagyon lefáraszt, én még ezt nem tapasztaltam magamon. Pár óránként végigmegyek mindenki blogján egyszer, és elolvasom miket irnak be . .

[2005. Július. 8.]
[ 15 : 55 ]

Most jöttem haza, anyuékkal voltunk bevásárolni ezt azt. De megyek is megint, mert TV -ben megy mûsor amit nézni szoktam. Amúgy jól érzem magam, bár kicsit fáradt vagyok. Figyelem IRC -et is néha, meg olvasom mások blogját. Nincs más mondanivalóm, este írok bejegyzést.

[2005. Július. 8.]
[ 12 : 50 ]

Délután van, és nem történik semmi érdekes, IRC -en chat megy, ásítozok néha, de még nem vagyok fáradt annyira. Persze elsõ nap nem kéne még kidõlni ; )) Jó lenne ha találnék megamnak vmi jó elfoglaltságot mert akkor kevésbé fáradnék ; ) Most nem írok többet, majd írok ha lesz mit . .

[2005. Július. 8.]
[ 7 : 15 ]

/me felkelt, reggel van. Az alvással nem volt különösebb gondom, nem ébredtem fel az éjszaka egyszer sem, jól tudtam aludni. Megint sikerült közel kerek óraértékhez ébrednem, max 2 - 3 perc térhet el, de hogy kerek legyen 6 : 30 perc. Szóval ettõl az idõponttól számítom az ébrenlétet, majd szólok hogy jegyezzék be botba, meg a scriptbe. Megnézem IRC -en mi van, kik vannak fent. Jó versenyzést !

[2005. Július. 7.]

Na ez az oldal lesz a weblog számára, óránta lesz bejegyzés, hogy hágy óránta azt még nem tudom, ahogy jön majd jön.

 


BadStyle
Index / főlap /